Rehabilitering afpasset borgerens behov

Neurocenter Østerskoven i Hobro tilbyder flere forskellige former for rehabilitering alt afhængigt af, hvilken type indsats den pågældende borger har behov for. 

Der er forskel på, om der er tale om en medfødt eller en erhvervet hjerneskade, samt sværhedsgrad og kompleksitet.

Østerskoven tilbyder:

Tværfaglig rehabilitering

På Neurocenter Østerskoven sammensætter vi altid et tværfagligt team, der består af en afdelingsleder, en pædagog, en social- og sundhedsassistent, en fysioterapeut og en ergoterapeut for at sikre den nødvendige og grundlæggende faglige specialisering i rehabiliterings indsatsen.

Derudover har vi en musikterapeut, en speciallærer, en talepædagog samt en kommunikationsvejleder tilknyttet teamet. Yderligere inddrages neurolog og neuropsykolog, når der er behov for det.

Her foruden arbejdes med den følelsesmæssige del af det at have været udsat for traume eller ulykke eller den livsforandring, det er at gå fra barn til voksen. Således grundlaget for at arbejde med den Bio-psyko-sociale model.

Kontakt os for yderligere information om rehabilitering

Er du sagsbehandler eller pårørende til en borger i Aarhus eller omegn med enten en medført eller erhvervet hjerneskade, og har du spørgsmål omkring vores rehabilitering, eller er du interesseret i yderligere information? 

Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 97 64 51 00, eller du kan skrive til vores e-mail oesterskoven@rn.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

Sommerferiejob
Til arbejde med mennesker med erhvervet hjerneskade
Læs hele nyheden
Den Tavse Avis nr. 22
Hvordan var det lige at være på Sølund? Og hvad skulle Emmy Kjelmann i Australien?
Læs hele nyheden
”Kommunikations-støtte på Sølund”
igen i år samarbejder Østerskoven med Sølund Festivalen omkring alternativ støttende kommunikation (ASK). Der bliver uddelt kommunikationstavler, der kan understøtte kontakt, snak om musik-navne, og hvad man synes om dem, samt det meget vigtige – hvad man gerne vil have at spise. Alle madboder var forsynet med valg tavler, og kommunikationstavlerne blev uddelt til alle interesserede”
Læs hele nyheden
Musik, krop og følelser
Bogen Musik, krop og følelser præsenterer for første gang på dansk sammenhængen mellem musik, udviklingspsykologi og ny hjerneforskning. Bogen sætter ord på, hvordan musik og musikterapi kan bidrage til at tage hånd om samfundsopgaver inden for forebyggelse, behandling og rehabilitering.
Læs hele nyheden
SøndagsCafé på Østerskoven
Mulighed for gode drøftelser og små faglige oplæg 5. november er temaet STU 3. december er temaet velfærdsteknologi og rehabilitering 7. januar 2018 er temaet nye behandlingsformer mv. Vi ses!
Læs hele nyheden
Friske unge fra neurocenter Østerskoven deltog i Fykatløbet med friske unge fra Onsild Idrætsefterskole
God energi!
Læs hele nyheden
Unge STU-elever på Østerskoven deltager i Dansk Naturfredningsforenings affaldsindsamling 2017
56 kg. indsamlet!
Læs hele nyheden

ASK materiale Sølund Festivalen

Har du/I Boardmaker-programmet, kan filerne downloades til Sølund musikfestival her på hjemmesiden og de kan printes herfra - dermed kan I nå at forberede Jer :0)

Vi kommer selvfølgelig på festivalpladsen igen i år med de trykte tavler.


​Vi ses!

Bedste hilsner Hanne