Unge STU-elever på Østerskoven deltager i Dansk Naturfredningsforenings affaldsindsamling 2017

​18.04.17

"Vores indsamling af affald i skoven og i området omkring NCØ, fredag og søndag i påsken gav tilsammen 56 kg plus 2 dæk og et lille juletræ i potte :0)

Nu har vi været på Genbrugsstationen med det hele og fået en kompostbeholder med retur. Nu går vi i gang med at prøve at kompostere grønt affald. Til maj kan vi hente orm til kompostbeholderen!"


"Da vi på vores STU i Natur og Teknik, arbejder med miljø, forurening og sortering af affald, falder det lige til højrebenet at deltage i affaldsindsamlingen. Vi har tidligere været ude og indsamle affald.. Så vi har øvet os. Vi vælger at bruge vores idrætstimer om fredagen og så fortsætter vi efter frokost i vores fredags Café timer med at få samlet så meget affald som muligt samt indrapportere den mængde affald, som vi indsamler"

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

Sommerferiejob
Til arbejde med mennesker med erhvervet hjerneskade
Læs hele nyheden
Den Tavse Avis nr. 22
Hvordan var det lige at være på Sølund? Og hvad skulle Emmy Kjelmann i Australien?
Læs hele nyheden
”Kommunikations-støtte på Sølund”
igen i år samarbejder Østerskoven med Sølund Festivalen omkring alternativ støttende kommunikation (ASK). Der bliver uddelt kommunikationstavler, der kan understøtte kontakt, snak om musik-navne, og hvad man synes om dem, samt det meget vigtige – hvad man gerne vil have at spise. Alle madboder var forsynet med valg tavler, og kommunikationstavlerne blev uddelt til alle interesserede”
Læs hele nyheden
Musik, krop og følelser
Bogen Musik, krop og følelser præsenterer for første gang på dansk sammenhængen mellem musik, udviklingspsykologi og ny hjerneforskning. Bogen sætter ord på, hvordan musik og musikterapi kan bidrage til at tage hånd om samfundsopgaver inden for forebyggelse, behandling og rehabilitering.
Læs hele nyheden
SøndagsCafé på Østerskoven
Mulighed for gode drøftelser og små faglige oplæg 5. november er temaet STU 3. december er temaet velfærdsteknologi og rehabilitering 7. januar 2018 er temaet nye behandlingsformer mv. Vi ses!
Læs hele nyheden
Friske unge fra neurocenter Østerskoven deltog i Fykatløbet med friske unge fra Onsild Idrætsefterskole
God energi!
Læs hele nyheden
Unge STU-elever på Østerskoven deltager i Dansk Naturfredningsforenings affaldsindsamling 2017
56 kg. indsamlet!
Læs hele nyheden

ASK materiale Sølund Festivalen

Har du/I Boardmaker-programmet, kan filerne downloades til Sølund musikfestival her på hjemmesiden og de kan printes herfra - dermed kan I nå at forberede Jer :0)

Vi kommer selvfølgelig på festivalpladsen igen i år med de trykte tavler.


​Vi ses!

Bedste hilsner Hanne