Ledige stillinger​

Interne vikarer

Er du interesseret i at blive en del af Østerskovens interne vikarkorps, kan du sende en ansøgning til oesterskoven@rn.dk

Medarbejdere til afdelingen for erhvervet hjerneskade

​Østerskoven har brug for nye medarbejdere til afdelingen for erhvervet hjerneskade og det er nu! Ansøgningsfrist 30.09.18

Vi har brug flere fysisoterapeuter til Afdelingen for erhvervet hjerneskade på Østerskoven.

Arbejdstiden er 37 timer, der er tale om terapeutisk arbejde med skiftende tjenester (dag og aften) samt hver 4. weekend.

I første omgang er der tale om ansættelse i tre måneder – med god mulighed for forlængelse.

Herudover har vi brug for ufaglærte weekendmedarbejdere, som læser til ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske eller pædagog. Der er tale om en fastansættelse på 10 timer om ugen (dog kun i perioden, hvor I er studrende) udover de 10 timer er der mulighed for at blive tilkaldevagt, hvis du vil have flere timer.

Skriftlig ansøgning sendes direkte til afdelingsleder Hanne Faber hafa@rn.dk

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

Den Tavse Avis nr. 22
Hvordan var det lige at være på Sølund? Og hvad skulle Emmy Kjelmann i Australien?
Læs hele nyheden
”Kommunikations-støtte på Sølund”
igen i år samarbejder Østerskoven med Sølund Festivalen omkring alternativ støttende kommunikation (ASK). Der bliver uddelt kommunikationstavler, der kan understøtte kontakt, snak om musik-navne, og hvad man synes om dem, samt det meget vigtige – hvad man gerne vil have at spise. Alle madboder var forsynet med valg tavler, og kommunikationstavlerne blev uddelt til alle interesserede”
Læs hele nyheden
Musik, krop og følelser
Bogen Musik, krop og følelser præsenterer for første gang på dansk sammenhængen mellem musik, udviklingspsykologi og ny hjerneforskning. Bogen sætter ord på, hvordan musik og musikterapi kan bidrage til at tage hånd om samfundsopgaver inden for forebyggelse, behandling og rehabilitering.
Læs hele nyheden
SøndagsCafé på Østerskoven
Mulighed for gode drøftelser og små faglige oplæg 5. november er temaet STU 3. december er temaet velfærdsteknologi og rehabilitering 7. januar 2018 er temaet nye behandlingsformer mv. Vi ses!
Læs hele nyheden
Friske unge fra neurocenter Østerskoven deltog i Fykatløbet med friske unge fra Onsild Idrætsefterskole
God energi!
Læs hele nyheden
Unge STU-elever på Østerskoven deltager i Dansk Naturfredningsforenings affaldsindsamling 2017
56 kg. indsamlet!
Læs hele nyheden

ASK materiale Sølund Festivalen

Har du/I Boardmaker-programmet, kan filerne downloades til Sølund musikfestival her på hjemmesiden og de kan printes herfra - dermed kan I nå at forberede Jer :0)

Vi kommer selvfølgelig på festivalpladsen igen i år med de trykte tavler.


​Vi ses!

Bedste hilsner Hanne